Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین رونمایی از دو گرید جدید MDA و KMT-۴۵ تولیدی پتروشیمی کارون که موجب صرفه‌جویی‌ارزی‌۲۸ میلیون دلاری برای کشور می‌شود،‌ همزمان با هفته «پژوهش و فناوری»، برگزار شد‌.

به گزارش ایران اکونومیست، آیین رونمایی از دو گرید جدید تولیدی پتروشیمی کارون در سالن اجتماعات هلدینگ خلیج فارس و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای مراسم، مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون با تبریک هفته پژوهش، سیاست هلدینگ خلیج فارس برای تنوع دادن به سبد محصولات خود و حمایت‌هایی که از شرکت‌ها در حوزه پژوهش و فناوری می‌کند را نقطه سوداوری، قوت و قدرت این هلدینگ در آینده عنوان کرد.

علیرضا صدیقی زاده با معرفی محصولKHR-۴۵ به عنوان فوم‌های منعطف و قابل استفاده در صندلی خودرو، مبلمان خانگی، تشک‌های‌طبی و… گفت: ۱۰ هزارتن در سال نیاز کشور به این محصول است که معادل ظرفیت تولید در کارون است و با این میزان تولید ۲۶ تا ۲۸ میلیون دلار در سال صرفه جویی ارزی خواهیم داشت.

وی در ادامه محصول MDA را یک محصولی میانی در این شرکت معرفی کرد و گفت: این محصول در صنایع چسب، رنگ، پوشش‌های کف و دیوار کاربرد دارد و از آن به عنوان پلی اورتان‌های پاششی نام برده می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی کارون توضیح داد: با بومی‌سازی دانش تولید این محصول در پتروشیمی کارون نه تنها دیگر نیازی به واردات گریدهای مشابه با نام تجاری «آرادور» که در حال حاضر تنها شرکت هانس‌من آمریکا تولید کننده این محصول در جهان است، نیست که شرکت‌های ایرانی از واردات این محصول بی نیاز خواهند شد و البته این محصول بازار خوب صادراتی هم دارد.

صدیقی زاده یادآوری کرد: پیش از این نیز سه محصول زنجیره ایزوسیانات با هدف تامین نیاز صنایع خودروسازی، مبلمان اداری و خانگی، صنایع کفش، رنگ و رزین از سوی پتروشیمی کارون تولید و عرضه شده بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی اظهار کرد: برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک باید منشأ آلودگی رفع شود و در مرحله بعد ترمیم و ممانعت از انتشار مجدد آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با افتخار اعلام می‌کنم که طرفدار و حامی محیط زیست هستم افزود: فعالیت صنایع نباید نابودی محیط زیست را به دنبال داشته باشد، رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: صنایعی که آلودگی زیست‌محیطی دارند باید نواقص را رفع و آلودگی‌های زیست‌محیطی را برطرف کنند. توسعه پایدار و فعالیت‌های صنعتی باید با الزامات زیست‌محیطی همراه باشد.

علی‌آبادی با بیان اینکه اراک شهری استراتژیک از نظر تنوع تولیدات صنعتی است، اضافه کرد: این شهر طی سال‌های اخیر گرفتار حصار آلودگی هوا شده است که برای رفع این مشکل، برنامه‌ریزی و همکاری‌های برون‌بخشی نیاز است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون هوای پاک، مسئولیت همه بخش‌ها و سازمان‌ها در زمینه کاهش آلایندگی‌ها در بخش‌های مختلف خودرویی و صنایع مشخص شده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که باید هریک از دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص کاهش و مقابله با آلودگی هوا انجام دهند مشخص است و سازمان محیط‌زیست به‌عنوان ناظر و ضابط قضائی باید بر نحوه اجرای قانون توسط دستگاه‌های مختلف را نظارت کند.

به گزارش ایمنا، در این نشست، مسائل و مشکلات صنایع مطرح شد و وزیر صمت دستورات لازم را در خصوص مواردی از جمله بدهی بانکی، اختلاف یک شرکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، مسئله زیست‌محیطی یکی از شرکت‌های خصوصی، تعیین تکلیف تعهدات این شرکت و دیگر مسائل مربوط به موانع تولید صنایع حاضر در نشست را اتخاذ کرد.

حضور در سی‌ودومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک، دیدار با فعالان اقتصادی استان مرکزی و بازدید از شرکت دانش‌بنیان انرژی صنعت خاورمیانه از برنامه‌های سفره یک روزه علی‌آبادی به اراک است.

کد خبر 751435

دیگر خبرها

  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها