Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، آیین رونمایی از دو گرید جدید تولیدی پتروشیمی کارون در سالن اجتماعات هلدینگ خلیج فارس و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

در ابتدای مراسم، مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون با تبریک هفته پژوهش، سیاست هلدینگ خلیج فارس برای تنوع دادن به سبد محصولات خود و حمایت‌هایی که از شرکت‌ها در حوزه پژوهش و فناوری می‌کند را نقطه سوداوری، قوت و قدرت این هلدینگ در آینده عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا صدیقی زاده با معرفی محصولKHR-۴۵ به عنوان فوم‌های منعطف و قابل استفاده در صندلی خودرو، مبلمان خانگی، تشک‌های‌طبی و... گفت: ۱۰ هزارتن در سال نیاز کشور به این محصول است که معادل ظرفیت تولید در کارون است و با این میزان تولید ۲۶ تا ۲۸ میلیون دلار در سال صرفه جویی ارزی خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون در ادامه محصول MDA  را یک محصولی میانی در این شرکت معرفی کرد و گفت: این محصول در صنایع چسب، رنگ، پوشش‌های کف و دیوار کاربرد دارد و از آن به عنوان پلی اورتان‌های پاششی نام برده می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی کارون ادامه داد: با بومی‌سازی دانش تولید این محصول در پتروشیمی کارون نه تنها دیگر نیازی به واردات گریدهای مشابه با نام تجاری «آرادور» که در حال حاضر تنها شرکت هانس‌من آمریکا تولید کننده این محصول در جهان است، نیست که شرکت‌های ایرانی از واردات این محصول بی نیاز خواهند شد و البته این محصول بازار خوب صادراتیهم دارد.

صدیقی زاده خاطر نشان کرد: پیش از این نیز سه محصول زنجیره ایزوسیانات با هدف تامین نیاز صنایع خودروسازی، مبلمان اداری و خانگی، صنایع کفش، رنگ و رزین از سوی پتروشیمی کارون تولید و عرضه شده بود.

پربیننده ترین صنعت برق ایران در عراق ناکام ماند درآمد صادرات LPG بدون ضابطه به جیب وزارت نفت می‌رود ایران آماده بازگشت به بازار نفت است؟ سدهای کشور چقدر آب دارد؟ بررسی پیشنهادات نمایندگان در خصوص لایحه بودجه‌۱۴۰۰

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پتروشیمی کارون صنایع پتروشیمی خلیج فارس پتروشیمی کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی

محمدسجاد امامی آل‌آقا، مسئول فنی و مدیر تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان در حاشیه اینوتکس ۲۰۲۴ به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت تاکنون ۱۶۳ محصول ثبت شده در وزارت بهداشت دارد. امسال در نمایشگاه اینوتکس چهار محصول و کیت تشخیصی مانند کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO»، «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» عرضه کرده‌ایم. 

وی اظهار کرد: این کیت‌ها برای تشخیص بیماری‌های خودایمن روماتولوژیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

امامی اضافه کرد: پژوهش‌ها نشان داده‌اند در دنیا از هر ۱۰ نفر، یک نفر به یکی از حدود ۱۰۰ نوع بیماری خودایمنی مبتلا می‌شود؛ بنابراین هم تشخیص و هم درمان این اختلال از اهمیت بالایی دارد.

فعال دانش‌بنیان افزود: کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO» برای بیماری «وسکولیت» و کیت‌های «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» برای تشخیص لوپوس و سایر بیماری‌های روماتولوژیک کاربرد دارند. 

وی یادآورشد: این تست‌ها به ویژه می‌توانند به متخصصان روماتولوژی در تشخیص بیماری‌های خودایمنی کمک کنند. 

به گفته امامی، تاکنون تمام این کیت‌های تشخیصی از کشور‌های آمریکا و آلمان وارد می‌شدند و نمونه مشابه داخلی نداشتند. اکنون این کیت‌های تشخیصی با یک چهارم قیمت نمونه‌های خارجی در اختیار بیماران قرار گرفته است؛ قیمت کیت‌های وارداتی بین ۵۰ تا ۱۰۰ یورو است و حساسیت بالای ۹۰ درصد دارند. 

وی عنوان کرد: متاسفانه تشخیص بیماری خودایمنی بسیار سخت است. هرچه ما تلاش کنیم باز هم کم است. اکنون وزارت بهداشت برای تولید این کیت‌ها یک سری معیار دارد. حساسیت این کیت‌ها باید بیش از ۹۰ درصد باشد تا احراز شوند. مجموعه شرکت با تمامی این مشکلات و موانع توانسته معیار‌های لازم را رعایت کند و این کیت‌ها را به تولید برساند.

امامی گفت: در حیطه بیماری‌های خودایمن بخش خصوصی وظیفه دارد این محصولات را دقیق تولید کند. از سوی دیگر این محصولات برای به نتیجه رسیدن نیاز به سرمایه‌های مالی و انسانی زیادی دارند. اگر دولت حمایت خوبی در این زمینه داشته باشد و هم افزایی بین شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کند، زمان تشخیص و درمان بیماری‌ها کوتاه‌تر خواهد شد.

به گزارش آنا، این محصول روز گذشته همزمان با افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید